Däck

Däck- och däckbyte i Karlskrona Ronneby och Nättraby

Olofssons Kylarverkstad & Däck AB är beläget i Karlskrona och erbjuder allt inom däck och däckbyte. Vi har ett generöst utbud av tjänster som inkluderar montering, balansering, reparation samt försäljning av däck och fälgar. Du hittar vår verkstad och butik i Karlskrona, Nättraby, Kylvägen 1.

Boka tid för däckbyte

Olofsson Kylarverkstad & Däck AB hjälper dig gärna med ditt däckbyte.

Vi har erfarenhet i branschen och erbjuder tjänster som bland annat innebär, montering, balansering och reparation. Vi hjälper dig att skifta till sommar- eller vinterhjul. Våra servicetekniker drar alltid fast däcken med rätt moment och ser över däckets skick. Allt för att försäkra oss om att din bil rullar vidare säkert och tryggt.

Låt oss hjälpa dig att köra tryggare & säkrare!

Tillåt oss att hjälpa dig att köra både tryggare och säkrare! Våra erfarna och kompetenta servicetekniker vet vilka däck som passar bäst för din bil och dina specifika körförhållanden. Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning, däckbyte eller beställning av nya. Hos vår bilverkstad i Karlskrona får du alltid goda råd och generösa erbjudanden.

Generöst utbud av däck

Vi tillhör däckkedjan Däckpartner en av de största däckkedjorna i hela Skandinavien. Olofssons Kylarverkstad & Däck AB i Karlskrona kan därför erbjuda de allra flesta däckfabrikat som passar din bil och dina behov. Givetvis hjälper vi dig med hjulinställningar med toppmodern utrustning. Vi har kunskapen, låt oss hjälpa dig att känna dig tryggare och framförallt köra säkrare!

Besök oss eller boka däckbyte

Besök oss, din personliga servicetekniker i Karlskrona. Hos oss får du möjlighet att diskutera däck, fälgar samt hjulskifte tillsammans med en expert. Kontakta oss om du har funderingar eller frågor, vi hjälper dig gärna!