AC-service

AC-service i Karlskrona Ronneby och Nättraby

Har AC:n på din bil slutat fungera eller tappat effekt? Då har du kommit rätt, AC-systemet behöver med största sannolikhet genomgå en AC-service för att kunna fungera fullt ut igen. Olofssons Kylarverkstad & Däck AB utför felsökning och provtryckning av AC-system med hjälp av diagnosutrustning i Karlskrona och Ronneby med omnejd. Hos oss hittar du allt inom AC och AC-tillbehör till förmånliga priser.

Bilkylarservice

Vi på Olofssons Kylarverkstad & Däck AB genomför dagligen reparationer hand i hand med att vi säljer kylare till alla typer av bilar, traktorer, lastbilar och fordon till kunder runt Karlskrona och Ronneby. Luftkonditioneringen eller som den ofta benämns- AC:n i din bil ser till att hålla en behaglig temperatur och höjer luftkvalitén i din kupé genom att reglera luftfuktigheten, året om. Observera att AC-servicen inte ingår i bilens vanliga serviceintervall, det är alltså upp till dig som kund att meddela oss vid behov.

Boka AC-Service

Hos oss kan du boka tid för en AC-service till din bil, snabbt, smidigt och enkelt. Det är viktigt att kontinuerligt serva AC-systemet i din bil vilket görs bäst hos en certifierad verkstad. Är du noggrann med att serva din AC ökar din AC:s livslängd samtidigt som du undviker framtida onödiga reparationer och kostnader. Av erfarenhet rekommenderar vi därför att du utför en AC-service med en intervall på cirka 24 månader.

Nöjda kunder

Vi är stolta över att kunna introducera oss som din personliga servicetekniker, vi bemöter alla våra kunder med genuint engagemang och främsta personliga service. Olofssons Kylarverkstad & Däck AB beläget i Karlskrona har certifierad personal för arbeten och fyllning av gas på fordon. Efter din AC-service ska du känna dig hundraprocentigt nöjd med arbetet vi utfört på ditt fordon. För oss är service A och O. Vi ser fram emot att träffa dig och ditt fordon! Boka en service hos oss redan idag!

Kontakta oss

Dagligen bokas service på fordon från både Karlskrona och Ronneby med omnejd in hos oss. Vi på Olofssons Kylarverkstad & Däck AB ser fram emot att hjälpa just dig och ditt fordon. Ta gärna kontakt med oss för ett kostnadsförslag samt för att boka tid för AC-service!